Om Hyrbil.com

Hej och välkommen till Hyrbil.com!

Vår ambition är att erbjuda en enkel, effektiv och prisvärd tjänst för bokning av hyrbilar på nätet. Vi anlitar både stora och små lokala hyrbilsföretag som erbjuder bra service och kvalitet på bilarna. Hyrbil.com samarbetar med Cartrawler och som hjälper dig via telefon eller e-post om du har några frågor eller funderingar kring kring din bokning. Hyrbil.com är grundat och drivs av Andreas Delin och Sargon Ghareeb som även bla startat Flygpoolen AB och Travelstore.se

 

Inga dolda avgifter

Många hyrbilsföretag erbjuder väldigt låga priser, problemet är att du får betala till massor av försäkringar och skatter när du hämtar ut bilen. Vi jobbar inte så, i våra priser ingår alla försäkringar du behöver, fri körsträcka samt skatter och avgifter. I USA ingår även en extra förare och en tank bensin i våra utvalda Gold-priser samt även GPS i Platinum-priserna. Hos oss väntar inga otrevliga överraskningar när du hämtar ut bilen.

Därför kan vi med handen på hjärtat säga att du tryggt kan boka hyrbilen av oss. Och samtidigt göra en bra affär.

Olika resenärer har olika krav och behov. Därför kan du enkelt filtrera din sökning för att hitta en så bra matchning för din hyrbil som möjligt. Du kan tex välja att bara se bilar som är lämpade för fyra personer, bara se SUV:ar eller en viss biluthyrningsfirma. Om du inte vill riskera att behöva ta en transferbuss från flygplatsen till uthyraren kan du sortera bort såna alternativ genom att klicka i Flygplatshämtning.

hyrbil.com kan du även boka hyrbilar som hämtas på en plats och lämnas på en annan och även boka mellan olika länder (även om det kostar en slant). Det finns många olika möjligheter och du kan hyra bil på flygplatser, inne i en stad eller på en tågstation.

Vi har hyrbilar i ca 150 länder och har samarbeten med över 800 olika biluthyrningsfirmor!