Malaga

Hyrbil i Malaga

Málaga är en hamnstad på Costa del Sol i Spanien och huvudort i Málagaprovinsen i regionen Andalusien.

 

Viktigt att känna till om din hyrbil i Malaga:

Det ingår normalt fri körsträcka, självriskreducering eller självriskeliminering beroende på ditt val av leverantör och prisvillkor.  Stöldförsäkring samt lokala skatter är också inkluderat. I Malaga ingår inte försäkring för skador mot underrede, däck och vindruta. Du kan lägga till ett självriskskydd som innebär att du får återbetalning i efterhand vid skada och du behöver betala självrisk på plats.

Din hyrbil i Malaga levereras med full bensintank och återlämnas med samma mängd som vid upphämtning. Vid upphämtning kan du också betala för första tanken bensin, då återlämnas hyrbilen så tom som möjligt. Om du ska lämna med full tank tankar du så nära flygplatsen som möjligt och sparar kvittot.

Motorvägarna i Malaga kallas Autopista och är markerade med bokstaven N. Avgiftsbelagda motorvägar har förkortningen AP som betyder Peajas de Autopista.

Många som besöker Malaga vill kanske köra med hyrbilen till Gibraltar. Tänk då på att du vid gränsen behöver uppvisa pass. Ska du resa med hyrbilen till Gibraltar behöver du informera hyrbilsfirman när du hämtar ut bilen i Malaga. Vissa firmor har nämligen restriktioner angående Gibraltar.

Konkurrensen är stor i Malaga vilket innebär att prisnivån är gynnsam för resenären. Det är ändå bra att boka i god tid om du reser under sommaren eller skollov när det är extra stor efterfrågan.

Våra mest populära biluthyrare i Malaga är Budget, Europcar, Centauro, Record och Hertz.