Hyrbil FAQ

 • Kan jag avboka och få återbetalning?
  Ja, du kan alltid ångra dig och du får full återbetalning om avbokning sker inom 48 timmar från bokningstillfället. Om avbokningen sker efter 48 timmar debiteras en avgift från ca 180 kr utöver det som hyrbilsfirman tar ut. För att få återbetalning vid avbokning behöver hyrbilen avbokas före upphämtning.
 • Går det att få extraförare och GPS inkluderat i USA?
  Ja, om du ska ha hyrbil i USA kan det vara förmånligt att välja ett sk Gold-pris som inkluderar en tank bensin och extraförare. Vill du ha både extraförare, en tank bensin och GPS så väljer du ett sk Platinum-pris.
 • Envägshyra – lämna bilen på annan ort
  I vårt system så visas priset normalt inklusive avgiften för sk envägshyra om du ska lämna bilen på annan ort. Om det är en avgift för detta så kommer du att se totalpriset inkl envägshyran samt pris att betala nu (utan avgiften) samt ett högre totalpris vilket motsvarar avgiften för att lämna på annan ort. Denna avgift betalas på plats direkt till biluthyrningsfirman. Om man hyr bil i USA är det normalt gratis att lämna var som helst i samma stat. Om du har envägshyra mellan staterna varierar avgiften mellan $150-600 beroende på avstånd.
 • Vad har hyrbil.com för integritetspolicy?

  För oss på Hyrbil.com är det viktigt att du vet hur dina personuppgifter hanteras. Eftersom Hyrbil.com endast är en prisjämförelsesajt hanterar vi inga personuppgifter alls. När du söker efter en lämplig hyrbil styrs du om till cartrawler.com, det är där bokningen genomförs och dina personuppgifter inhämtas och lagras. Hur Cartrawler sen hanterar dina personuppgifter kan du läsa här. För alla frågor kring hanteringen av dessa hänvisas till Cartrawler, se kontaktuppgifter här.