Los Angeles

är den största staden i delstaten Kalifornien och den näst största i USA.

För att hyra en bil i Los Angeles måste du vara minst 21 år gammal (25 för vissa företag), ha ett giltigt körkort och ett kreditkort i ditt namn.

Bra att veta för att hyra en bil i Los Angeles:

1. När du anländer till hyrbilsföretaget måste du visa upp ditt körkort och kreditkort och underteckna hyresavtalet. Du kan också behöva uppvisa försäkringsbevis.

2. Var medveten om trafiklagar, hastighetsbegränsningar och parkeringsföreskrifter.

3. Planera din sightseeingrutt i förväg. Los Angeles är en stor stad med många attraktioner, så det är en bra idé att planera din resplan i förväg. Några populära attraktioner inkluderar Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica Beach, Getty Center och Griffith Observatory.

4. Använd en GPS- eller navigeringsapp för att ta dig runt. Los Angeles kan vara en förvirrande stad att navigera i, särskilt för besökare, så att ha en GPS eller navigeringsapp kan vara till stor hjälp.

5. Var beredd på trafik. Los Angeles är känt för sin tunga trafik, särskilt under rusningstid, så planera din rutt därefter och ge dig själv extra tid att ta dig till din destination.

6. Lås alltid din hyrbil och lämna inga värdesaker inuti. Bilstölder och inbrott är vanliga i Los Angeles, så det är viktigt att vidta försiktighetsåtgärder för att hålla din hyrbil och tillhörigheter säkra.

Genom att följa dessa tips kan du rätt enkel hyra en bil i Los Angeles, och njuta av alla sevärdheter och attraktioner som denna pulserande stad har att erbjuda.